Taxaties bedrijfsmatig vastgoed

Heeft u een taxatierapport nodig van uw bedrijfspand of uw beleggingsobject? CMC Taxaties voert deze graag voor u uit! Bij CMC Taxaties wordt het beschouwd als een bijzondere discipline, uitgevoerd door een deskundige en gecertificeerde taxateur met jarenlange ervaring en kennis van de lokale en regionale markt. CMC zorgt voor een deskundig, goed onderbouwd en duidelijk taxatierapport. 

Een volledig taxatierapport is nodig bij bijvoorbeeld het verkrijgen van een (her-)financiering, voor het opstellen van de jaarrekening, fiscale doeleinden of in andere situaties waarbij de waardering een zogenaamde derdenwerking heeft.

Regel het direct

CMC Taxaties - Vincent Bosman

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC Taxaties

 

Onze taxaties gebaseerd op onze uitstekende marktkennis en vakinhoudelijke kennis!

Onze taxateur is gecertificeerd en geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in zowel de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed als de kamer Wonen. Ook is hij ingeschreven en gecertificeerd bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Bijna al onze taxaties worden uitgevoerd conform het Taxatie Management Systeem (TMS) van TMI, dé taxatiemethodiek voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoed branche. Daarmee voldoen onze taxaties aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt!

Verder zijn onze taxaties gebaseerd op onze uitstekende marktkennis, vakinhoudelijke kennis, de richtlijnen van het NRVT, European Valuation Standards (EVS) en/of International Valuation Standards (IVS) en de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed© opgesteld door TMI.

logo TMI NVRT - CMC Taxaties

 

Offerte taxatierapport

Geen enkele taxatie is standaard en daarom vinden wij het van belang om vooraf goed door te bespreken wat exact nodig is. Wij bepalen daarom in overleg met u, wat nodig is. Op basis daarvan sturen wij u een vrijblijvende opdrachtbrief toe met daarin de omschrijving van het doel van de taxatie, de prijspeil datum, de uitgangspunten, de bijzondere uitgangspunten en onze tarifering.

Meer weten? Mail direct met onze taxateur of bel 0318 - 501 000.

Neem direct contact op

CMC Taxaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief