Uw bedrijfspand laten taxeren?

Nieuws

VEENENDAAL – Wanneer u een taxatierapport van uw bedrijfspand of beleggingsobject nodig heeft, kunt u dit vanaf dit jaar ook door CMC laten verzorgen. CMC Taxaties verzorgt een onafhankelijk, deskundig, goed onderbouwd en helder taxatierapport.

Vincent Bosman is als ervaren makelaar en taxateur gecertificeerd en geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook is hij ingeschreven en gecertificeerd bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Vincent: ‘Banken stellen hoge eisen aan de taxatierapporten. Wij voeren onze taxaties uit volgens het Taxatie Management Systeem (TMS) van TMI en kunnen daardoor aan de hoogste eisen voldoen.’ Vincent is al jaren werkzaam in de regio en heeft veel kennis van de lokale en regionale markt. Hij werkt zowel vanuit Veenendaal als vanuit het dit jaar geopende kantoor in Utrecht.

Regel het direct

CMC Taxaties - Vincent Bosman

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Vincent Bosman - CMC Taxaties

CMC Taxaties voor een duidelijk en deskundig taxatierapport van uw bedrijfspand

Meedenken
‘Wij denken graag mee met de opdrachtgever’, vertelt Vincent. ‘Welke mogelijkheden voor optimalisatie zijn er, voor zowel nu als in de toekomst. Ook wijzen wij klanten op zaken die mogelijk in de toekomst voor problemen kunnen zorgen. Iedere taxatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om elkaar vooraf zo compleet mogelijk te informeren en verwachtingen af te stemmen. Op die manier kunnen wij snel tot een goede rapportage komen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.’

Neem direct contact op met Vincent

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief